ytkf1
ytkf22
ytkf33
Halo, ayo konsultasi produk!

Perusahaan Kita

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd minangka pabrikan roller karbida simen profesional sing dikontrol dening Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd lan dienggo bareng karo para staf.
Dumunung ing No.20 Zhujiang Road, Zantai Pangembangan Ekonomi & Teknologi Yantai, Provinsi Shandong, Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd., salah sawijining anak perusahaan Kantor Pusat Shougang, duwe zona lokakarya lan taman industri sing nutupi wilayah lahan 600.000m2 kanthi area bangunan 300,000m2.

Pameran Peralatan

Piranti produksi

  • Vacuum sintering furnace

    Tungku sinter vakum

    Tungku sinter vakum
    ndeleng liyane
  • HIP hot isostatic pressing furnace

    Tungku penet isostatik panas HIP

    Tungku penet isostatik panas HIP
    ndeleng liyane
  • Italy imported thread milling machine

    Italia mesin panggilingan benang

    Italia mesin panggilingan benang
    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0yuta +

    Ibukutha pangguna

  • 0+

    Tim

  • 0T +

    Kapasitas taunan

  • 0yuta +

    Nilai output taunan

Kaca kita akeh digunakake Informasi paling anyar

Reformasi ide, terang pikirane, ningkatake vitalitas lan ngupayakake pembangunan
Aplikasi baja tungsten
Owahi pikirane kanggo madhangi pamikiran nguatake semangat kanggo ngupaya pangembangan
Perusahaan nganakake rapat mobilisasi "pengurangan biaya lan efisiensi"
18 perkara sing kudu diduweni karyawan sing apik
ndeleng liyane