dxny

Babagan Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd.

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd. minangka produsen roller karbida semen profesional sing dikontrol dening Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd lan dienggo bareng para staf.
Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd saiki ngontrol Yantai Shougang Denso Co., Ltd. (ngasilake sistem pendingin udara kendharaan), Yantai Shougang Dongxing Daehan Powder Metallurgy Co., Ltd. (ngasilake komponen kendaraan), Bahan Magnetik Yantai Shougang Co, Ltd (ngasilake neodymium - bahan wesi - boron magnetik), Yantai Shougang Crystallizers Co., Ltd. ((ngasilake crystallizer saka kothak baja lan billet slab) lan Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd (ngasilake rol karbida karsen).
Dumunung ing No.20 Zhujiang Road, Zantai Pangembangan Ekonomi & Teknologi Yantai, Provinsi Shandong, Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd., salah sawijining anak perusahaan Kantor Pusat Shougang, duwe zona lokakarya lan taman industri sing nutupi lahan 

wddwDSC_0046

area 600,000m2 kanthi area bangunan 300,000m2. Perusahaan kasebut sadurunge dipasang ing pabrik militer tersier ing Kementerian Industri Senjata China lan banjur dilebokake ing Kantor Pusat Shougang ing taun 1988. Perusahaan duwe peralatan produksi profesional kayata grinder grooving impor, tungku sinter vakum, presser isostatik panas (HIP), lan tester NDT sing minangka peralatan pasca perawatan paling canggih kanggo roller karbida semen ing saindenging jagad nganti saiki.

artdDSC_0137

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd. wis nggayuh kapasitas produksi tahunan tungsten karbida roll-ring 200 ton ing taun 2008. Kanthi ekspansi lan rekonstruksi terus-terusan ing taun-taun pungkasan, Perusahaan luwih ningkatake jinis lan kapasitas produksi rol karbida semen, lan nduweni pengalaman sing akeh ngasilake produksi karbida karbida semen kanggo seri MORGAN, seri ASHLLOW lan tetanduran seri DANIELI.
Perusahaan duwe peralatan produksi profesional kayata grinder grooving impor, tungku sinter vakum, presser isostatik panas (HIP), lan tester NDT sing minangka peralatan pasca perawatan paling canggih kanggo roller karbida semen ing saindenging jagad nganti saiki.
Perusahaan wis nggawe rol karbida semen anyar sing ngemot unsur kayata Ni-Cr sing nambah resistensi aus, resistensi dampak lan resistansi korosi, mbandingake produk asing ing indeks kinerja. Kita nglengkapi lini produksi tanpa tutup polusi pertama ing China lan nguatake deteksi bubuk lan tes kinerja mekanik.

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd saiki dilengkapi teknologi produksi lan karbida karbida semen sing ana ing level paling dhuwur ing China lan nggunakake teknik perawatan internasional ing produksi kayata cetakan press adhem, sinter vakum, press isostatik panas (HIP ). 

Company Snaeh