dxny

Dering gulung karbida

Halo, ayo konsultasi produk!

Dering gulung karbida

Dibandhingake karo gulungan Ni Cr Mo tradisional sing dhuwur, resistensi nyandhang, tahan panas lan resistensi kejut termal saka campuran kasebut wis apik banget, lan fenomena retak lemes termal lan kerusakan daging lan retak sing diasilake dikurangi, sing nuduhake kombinasi organik sing apik resistensi keamanan lan nyandhang


Detail Produk

Tag Produk

Industri Yantai Dongxing (komposisi kimia lan sifat fisik lan mekanik)
牌号
Merek
成分
komposisi kimia
密度
Kapadhetan
g / cm3
硬度
Atose
HRA
强度
Kekuwatan mlengkung
N / mm2
抗压强度
Kekuwatan kompresif
N / mm2

Ukuran gandum
μm
WC Co + Ni + Cr
F3640 90 10 14.7 87.0  2200 3400 1.6-3.2
F3660 85 15 14.1 85.5  2300 3500 2.0-3.2
F3670 82 18 13.7 84.5  2350 3500 2.0-3.2
F3675 80 20 13.6 83.5  2400 3400 2.0-3.2
F3680 77 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3680A 77 纯 Co 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3625N 94 6 15.1 87.0  2350 3500 2.0-6.0
Cathetan: isi WC minangka proporsi panganan, konten nyata, kekerasan lan kerapatan produk jadi bisa fluktuasi udakara 2%.

Jaminan kualitas

1. Priksa akurasi mesin cincin rol lan temtokake sarat nggambar.

2. Priksa manawa kualitas internal cincin gulung, lan 100% dering gulung bakal dites; tandha saka cincin rol kudu tundhuk karo peraturan perusahaan sampeyan lan supaya faktor sing mengaruhi imbangan dinamis.

3. Priksa stabilitas jangka panjang kualitas cincin rol, lan ora ana cacat kualitas internal kayata bolongan, bolongan pasir, retak, inklusi, lan liya-liyane miturut kahanan panggunaan normal, cincin rol ora bakal katon daging tiba lan retak.

4. Priksa konsistensi efek aplikasi cincin rol sing disedhiyakake ing diameter gulungan kerja sing efektif, lan periode jaminan kualitas cincin rol yaiku periode diameter gulung sing efektif ing cincin gulung.

5. Ing panggunaan normal ring roll, perusahaan kita bakal menehi ganti rugi cincin anyar kanggo roll rusak sing disebabake dening produksi lan manufaktur ring roll sawise konfirmasi kalorone pihak kasebut pas wektune.

Peralatan utama kanggo pangolahan cincin rol:

1) Instrumen penentuan karbon lan oksigen, penganalisa ukuran partikel, mesin uji tarik lan pengaruh, mikroskop metallographic, detektor cacat ultrasonik;

2) Pabrik bal 50L / 300L, pengering campuran 300lz, mesin pembersih layar, press hidrolik patang kolom yh32-200;

3) Zgj-100-2.5x vakum dewaxing tungku sinter, tungku pinggul;

4) M1432a / M131W gilingan silinder presisi tinggi, coet internal md2120a, m7150 × 6 gilingan permukaan poros horisontal, sk001 sumbu tunggal CNC khusus penggiling slot cincin cincin

5) Mesin panggilingan alur CNC tipe8 sumbu At820e sing diimpor saka Italia;

1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita