dxny

Hubungi Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Yantai ETDZ Dongxing Industrial Co., Ltd.

Alamat

Yantai 20 ing dalan kali mutiara

Telpon

0086-15305352676

0086-0535-6115536

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita