dxny

Sejarah

Sejarah

Perusahaan diajeni karo sertifikasi lan penghargaan ing ngisor iki:

Lulus Penilaian Hasil Teknologi Ilmiah sing diatur dening Kementerian Industri Metalurgi ing wulan Juli 1998;

Ing taun 1998.7

Lulus Tinjauan Penerimaan Standar Sistem Sertifikasi Mutu ISO9002-1994 ing wulan Agustus 1998;

Ing taun 1998.8

Wis judhul dadi Perusahaan Teknologi Tinggi Shandong ing Desember, 1998;

Wis judhul dadi Unit Implementasi Program Obor provinsi Shandong ing Desember 1998;

Ing taun 1998.12

Wis judhul dadi Unit Komitmen Program Obor Negara ing wulan Januari 2001;

Ing taun 2001.1

Wis judhul minangka produk anyar utama tingkat nasional dening serikat Menteri Ilmu Pengetahuan lan Teknologi China, Administrasi Negara Pajeg, Menteri Perdagangan Luar Negeri lan Kerjasama Ekonomi, Administrasi Umum Pengawasan Kualitas, Inspeksi lan Karantina Republik Rakyat China lan Administrasi Perlindungan Lingkungan Negara ing wulan Mei, 2002;

Ing taun 2002.5

Lulus Tinjauan Penerimaan Standar Sistem Sertifikasi Mutu ISO9002-2000 ing wulan Oktober 2003;

Ing taun 2003.10

Lulus Tinjauan Penerimaan Standar Sertifikasi Internasional QS9000 sing diidini dening Big Three of USA (Ford, Chrysler lan General) ing wulan November 2003;

Ing taun 2003.11

Lulus Tinjauan Penerimaan Standar Sistem Sertifikasi Mutu ISO9001-2000 ing wulan Februari 2004.

Dihormati karo judhul Shandong Tech-Enterprise, Shandong Pinunjul saka Entuk Devisa Asing saka Ekspor, Shandong Enterprise sing Produke Dibebasake saka Pemeriksaan Mutu, lsp.

Ing taun 2004.2

Ongkoh kita tekan USD 6 yuta.

Ing taun 2003

Hengli diwiwiti ing taun 2002 nalika ana sekelompok profesional ing lapangan nglereni profil piring waja, Diadeg ing Longwu Town, Distrik Xihu, Hangzhou.

Ing taun 2002