dxny

Dering muter pabrik KOCKS

Halo, ayo konsultasi produk!

Dering muter pabrik KOCKS

Bahan cincin rol baja berkecepatan tinggi: cincin rol baja kecepatan tinggi kalebu cincin rol baja, sing sesuai karo standar nasional kanggo gb baja g / t1503-2008. Komposisi paduan utamane yaiku vanadium, nikel, tungsten, molibdenum, niobium, kobalt lan unsur liyane, kanthi kadar karbon kurang saka 1,6%, isi fosfor kudu dikendaleni ngisor 0,03%, isi kromium kudu kurang saka 5%, isi sulfur kudu kontrol ing ngisor 0,03%, Iki njamin bahan tahan resistensi sing dhuwur lan ketahanan pengaruh, lan njamin manawa cincin rol ora bakal katon retak mikro, ngeculake blok lan dering sing lagi digunakake. Utamane, konten tungsten dikendhaleni kanthi ketat, lan pamisahan ora bakal kedadeyan sajrone casting sentrifugal, mula prabédan gulung atos cilik banget sawise digiling, lan gunggunge waja ora bakal nyuda.


Detail Produk

Tag Produk

Jaminan kualitas

1. Priksa akurasi mesin cincin rol lan temtokake sarat nggambar.

2. Priksa manawa kualitas internal cincin gulung, lan 100% dering gulung bakal dites; tandha saka cincin rol kudu tundhuk karo peraturan perusahaan sampeyan lan supaya faktor sing mengaruhi imbangan dinamis.

3. Priksa stabilitas jangka panjang kualitas cincin rol, lan ora ana cacat kualitas internal kayata bolongan, bolongan pasir, retak, inklusi, lan liya-liyane miturut kahanan panggunaan normal, cincin rol ora bakal katon daging tiba lan retak.

4. Priksa konsistensi efek aplikasi cincin rol sing disedhiyakake ing diameter gulungan kerja sing efektif, lan periode jaminan kualitas cincin rol yaiku periode diameter gulung sing efektif ing cincin gulung.

5. Ing panggunaan normal ring roll, perusahaan kita bakal menehi ganti rugi cincin anyar kanggo roll rusak sing disebabake dening produksi lan manufaktur ring roll sawise konfirmasi kalorone pihak kasebut pas wektune.

Industri Yantai Dongxing (komposisi kimia lan sifat fisik lan mekanik)
牌号
Merek
成分
komposisi kimia
密度
Kapadhetan
g / cm3
硬度
Atose
HRA
强度
Kekuwatan mlengkung
N / mm2
抗压强度
Kekuwatan kompresif
N / mm2

Ukuran gandum
μm
WC Co + Ni + Cr
F3640 90 10 14.7 87.0  2200 3400 1.6-3.2
F3660 85 15 14.1 85.5  2300 3500 2.0-3.2
F3670 82 18 13.7 84.5  2350 3500 2.0-3.2
F3675 80 20 13.6 83.5  2400 3400 2.0-3.2
F3680 77 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3680A 77 纯 Co 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3625N 94 6 15.1 87.0  2350 3500 2.0-6.0
Cathetan: isi WC minangka proporsi panganan, konten nyata, kekerasan lan kerapatan produk jadi bisa fluktuasi udakara 2%.

Peralatan utama kanggo pangolahan cincin rol:

1) Instrumen penentuan karbon lan oksigen, penganalisa ukuran partikel, mesin uji tarik lan pengaruh, mikroskop metallographic, detektor cacat ultrasonik;

2) Pabrik bal 50L / 300L, pengering campuran 300lz, mesin pembersih layar, press hidrolik patang kolom yh32-200;

3) Zgj-100-2.5x vakum dewaxing tungku sinter, tungku pinggul;

4) M1432a / M131W gilingan silinder presisi tinggi, coet internal md2120a, m7150 × 6 gilingan permukaan poros horisontal, sk001 sumbu tunggal CNC khusus penggiling slot cincin cincin

5) Mesin panggilingan alur CNC tipe8 sumbu At820e sing diimpor saka Italia;

1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita