dxny

Warta

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Reform ideas, enlighten thoughts, enhance vitality and seek development

    Reformasi ide, terang pikirane, ningkatake vitalitas lan ngupayakake pembangunan

    Ing tanggal 16-17 September, Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd. nganakake rapat kader kanggo "ngetrapake semangat" konferensi "inovasi" Shougang's ". Total 67 pimpinan klompok, eksekutif senior lan kader tingkat menengah saka unit investasi luar negeri grou ...
    Waca liyane
  • Aplikasi baja tungsten

    Baja tungsten kalebu karbida semen, uga dikenal minangka paduan titanium tungsten. Atose bisa nganti 89 ~ 95hra. Amarga iki, produk baja tungsten (jam tangan baja tungsten umum) ora gampang dienggo, angel lan ora wedi anil, nanging rapuh. Karbida semen utamane kalebu ...
    Waca liyane
  • Owahi pikirane kanggo madhangi pamikiran nguatake semangat kanggo ngupaya pangembangan

    16-17 September, Yantai Shougang Dongxing Group Co., Ltd. nganakake "implementasi semangat pertemuan Shougang 'sanchuang' rapat". 67 wong sing melu rapat kasebut, kalebu pimpinan klompok kasebut, eksekutif senior sing dikirim dening klompok ing luar negeri ...
    Waca liyane
  • Perusahaan nganakake rapat mobilisasi "pengurangan biaya lan efisiensi"

    Ing esuk tanggal 20 Oktober, perusahaan nganakake rapat mobilisasi ing pusat kegiatan para staf kanggo nindakake kegiatan "pengurangan biaya lan efisiensi". 240 kader lan karyawan saka 13 unit perusahaan melu rapat, lan "pengurangan biaya lan ...
    Waca liyane
  • 18 perkara sing kudu diduweni karyawan sing apik

    1. Gawe serep dokumen lan file penting Ing karir, sawetara pakulinan sing katon cilik bakal nggawe sawetara wong apik kanggo wong liya, nyatane, minangka karyawan sing apik ora mung asale saka awake dhewe, uga dudu IQ sing dhuwur lan kurang, e, ora akeh katrampilan sosiale, lan sing penting ...
    Waca liyane