dxny

Pancegahan Kanggo Produsen

Halo, ayo konsultasi produk!

Analisis kegagalan ring karbida karbida semen kaya ing ngisor iki

wdtgh

Panliten nuduhake manawa kerusakan abnormal cincin karbida karbida semen kalebu: fragmentasi, blok blok, retakan radial, retakan dering, lan liya-liyane Amarga efek adhem lan panas ing proses muter lan low billet sing abrasif ing alur muter , retakan jaringan dibentuk ing permukaan alur muter. Yen tekanan banyu adhem ora cukup, ketegangan penguapan sing serius bakal digawe ing njero retakan, sing bakal ningkatake retakan kasebut. Yen mecah ora rampung ing wektu, bakal nyebabake fragmentasi utawa blok mudhun. Pemotongan banyu kanthi cepet ing proses muter bakal nyebabake permukaan alur muter bisa pecah utawa malah retak sacara sakabehe. Retakan dering biasane disebabake dening gaya gulung sing gedhe banget utawa kurang kekuatan lan kekuwatan karbida semen. 

Ana akeh sebab kenapa gaya rolling akeh banget, kayata pilihan pass sing ora wajar, pemotongan billet sing ala, suhu billet sing kurang, lan keselarasan pass sing kurang. Yen merek ora dipilih kanthi bener, kekuwatan lan kateguhan ring karbida karbida semen bakal mudhun. Porositas lan kolam kobalt cincin roller karbida semen uga dadi faktor sing nyebabake retak dering. Retakan radial gegayutan karo tekanan instalasi sing gedhe banget lan derajat sing cocog karo lengan taper.