dxny

Kinerja Produk

Halo, ayo konsultasi produk!
Merek Komposisi kimia% Kapadhetan g / cm3 atose HRA Kekuwatan mlengkung N / mm2 kekuatan kompresi N / mm2 Ukuran gandum μm Urut sing disaranake Karakteristik kinerja
WC Co + Ni + Cr lsp
F3620 94 6 15.0  89.0  1940 4300 1.6-2.4 Rampung pabrik / kabel ukuran cilik Merek konvensional digunakake Binder CO + Ni + CR, sing nduweni sifat mekanik komprehensif sing apik, resistensi retak panas lan resistensi korosi
F3630 92 8 14.7 87.0  2100 3400 1.6-3.2 Pabrik modul dobel TMB nyuda unit ukuran
F3640 90 10 14.3 87.0  2200 3400 1.6-3.2 Stand ngadeg / ngadeg ngarep pabrik pungkasan
F3660 85 15 13.9 85.5 2300 3500 2.0-3.2 Pigura mburi pabrik pungkasan
F3670 82 18 13.6 84.5 2350 3500 2.0-3.2 Unit jiwit
F3675 80 20 13.5 83.5 2400 3400 2.0-3.2 Bingkai ngarep pabrik pungkasan
F3676 76 24 12.9 81.5 2400 3300 2.0-3.2 Bingkai ngarep pabrik pungkasan / baja tahan karat sing digulung
F3680 77 23 13.2 82.0  2400 3300 2.0-4.0 Pabrik pra rampung
F3660A 85 pureCo 15 13.9 85.5 2300 3500 2.0-3.2 Bingkai mburi pabrik / baja tahan karat sing digulung
F3680A 77 pureCo 23 13.2 82.0  2400 3300 2.0-4.0 Rampung pabrik / rak sekrup
F3620N 94 6 14.9 88.5 2500 4200 2.0-6.0 Stand mill mill / rolling wire hard skala cilik   Merek seri N    nggunakake struktur gandum ekstra kasar lan perekat komposit, sing nduweni kekuatan sing apik lan kinerja anti fragmentasi
F3640N 90 10 14.4 86.5 2600 4000 2.0-6.0 Pabrik modul dobel TMB nyuda unit ukuran
F3660N 85 15 13.8 85.5 2800 3500 2.0-6.0 Pigura mburi pabrik pungkasan
F3675N 77 23 13.2 83.5 2700 3400 2.0-6.0 Bingkai ngarep pabrik pungkasan
F3676N 74 26 12.5 82.5 2650 3300 2.0-6.0 Stand thread ngadeg pabrik pungkasan
F3680N 92 8 14.6 89.0  2000 4200 2.0-4.0 Stand ngadeg / ngadeg ngarep pabrik pungkasan Merek seri T         kanthi unsur-unsur bumi langka duwe resistensi nyandhang banget
F3630T 90 10 14.1 86.0  2200 4000 2.0-4.0 Pabrik modul dobel TMB nyuda unit ukuran
F3640T 85 15 13.2 85.0  2400 3500 2.0-4.0 Pigura mburi pabrik pungkasan
F3660T 75 25 12.8 84.0  2300 3400 2.0-4.0 Bingkai ngarep pabrik pungkasan
F3675T 70 30 12.4 83.0  2200 3300 2.0-4.0 Pabrik pra / pigura ngarep pabrik pungkasan