dxny

Cincin gulung benang Carbide

Halo, ayo konsultasi produk!

Cincin gulung benang Carbide

Cincin gulung karbida semen minangka salah sawijining bahan alat sing atose banget lan resistensi nyandhang sing apik. Tahan atose lan tahan nganggo saka tungsten karbida, dene kekuwatan lan kekuwatan gumantung saka ikatan logam. Kanggo nggawe cincin gulung hard, duwe kaluwihan saka resistensi nyandhang dhuwur, umur dawa lan efisiensi dhuwur ing gulungan kawat kecepatan tinggi, pabrikan rod kawat kanthi kecepatan tinggi kudu nggatekake lan menehi hasil kanthi tliti nalika tuku lan nggunakake cincin rol paduan keras.


Detail Produk

Tag Produk

Industri Yantai Dongxing (komposisi kimia lan sifat fisik lan mekanik)
牌号
Merek
成分
komposisi kimia
密度
Kapadhetan
g / cm3
硬度
Atose
HRA
强度
Kekuwatan mlengkung
N / mm2
抗压强度
Kekuwatan kompresif
N / mm2

Ukuran gandum
μm
WC Co + Ni + Cr
F3640 90 10 14.7 87.0  2200 3400 1.6-3.2
F3660 85 15 14.1 85.5  2300 3500 2.0-3.2
F3670 82 18 13.7 84.5  2350 3500 2.0-3.2
F3675 80 20 13.6 83.5  2400 3400 2.0-3.2
F3680 77 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3680A 77 纯 Co 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3625N 94 6 15.1 87.0  2350 3500 2.0-6.0
Cathetan: isi WC minangka proporsi panganan, konten nyata, kekerasan lan kerapatan produk jadi bisa fluktuasi udakara 2%.

Komitmen layanan

1. Nalika ndeleng pasar sudhut pabrik gulungan teknologi 5 generasi Morgan, perusahaan kami wis dilengkapi gudang produk ring spesifikasi lan model sing cocog, kanthi luwih saka 30 potongan kosong sing disedhiyakake kanggo saben spesifikasi, sing bisa nanggapi tuku pelanggan sing cepet, lan bagean darurat kanthi panjaluk cilik bisa diwenehake sajrone 15 dina. Sanalika, ana luwih saka 5 jinis cincin gulung transisi 8-inci lan 6-inci, sing bisa memenuhi syarat-syarat gulung normal ing bengkel kawat kanthi kecepatan maksimal.

2. Goleki kabeh bathi kanggo perusahaan ing pirang-pirang pemasok, kualitas lan pengalaman cincin rol ing lini produksi pabrik muter impor (lini generasi 6 Morgan, unit modul ganda Danieli) lan pabrik muter generasi 5 Morgan domestik, kita bisa nyadari penyesuaian lan pasokan produk ring ring kanthi jinis lan bahan sing padha, lan priksa manawa permintaan produksi lokakarya kawat kanthi cepet ing wektu paling cedhak.

3. Sajrone nggunakake online cincin rol perusahaan, kita bakal nglacak kualitas kanggo luwih ningkatake kualitas produk. Kita bakal menehi wangsulan sing pasti lan tanggung jawab kanggo masalah kualitas cincin rol sajrone 12 jam. Yen perlu, personel teknis bisa teka ing situs kasebut sajrone 24-48 jam kanggo mbantu ngatasi masalah sing relevan.

4. Nguatake pertukaran teknis lan kerjasama ing bidang karbida semen karo perusahaan sampeyan.

5. Latihan gratis kanggo operator penggilingan slot ring bisa kasedhiya.

Skema khusus: atur operator mesin grinding ing lokakarya rod kawat kecepatan tinggi perusahaan sampeyan kanggo latihan ing lokakarya produksi, lan nyukupi persyaratan operasional peralatan slotting ing wektu cendhak. Yen perlu, kita bisa nggunakake peralatan slotting kanthi jumlah cincin gulung darurat kanggo perusahaan sampeyan kanthi gratis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita