dxny

Dering rol

Halo, ayo konsultasi produk!

Dering rol

Sisih antarane utawa njaba alur ing awak gulung profil profil. Miturut macem-macem posisi ring roll ing roll, bisa dipérang dadi ring roll end lan ring roll tengah.


Detail Produk

Tag Produk

Industri Yantai Dongxing (komposisi kimia lan sifat fisik lan mekanik)
牌号
Merek
成分
komposisi kimia
密度
Kapadhetan
g / cm3
硬度
Atose
HRA
强度
Kekuwatan mlengkung
N / mm2
抗压强度
Kekuwatan kompresif
N / mm2

Ukuran gandum
μm
WC Co + Ni + Cr
F3640 90 10 14.7 87.0  2200 3400 1.6-3.2
F3660 85 15 14.1 85.5  2300 3500 2.0-3.2
F3670 82 18 13.7 84.5  2350 3500 2.0-3.2
F3675 80 20 13.6 83.5  2400 3400 2.0-3.2
F3680 77 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3680A 77 纯 Co 23 13.3  82.0  2400 3300 2.0-4.0
F3625N 94 6 15.1 87.0  2350 3500 2.0-6.0
Cathetan: isi WC minangka proporsi panganan, konten nyata, kekerasan lan kerapatan produk jadi bisa fluktuasi udakara 2%.

1. Tahan beban sing kuwat
Area diameter pemotongan rak ngarep pagawean pungkasan nganti 50mm2, lan area diameter pemotong yaiku pre-finish rolling nganti 100mm2. Deformasi gulung sing akeh banget mbutuhake tenaga atusan newton. Kanggo baja musim semi, baja bal lan baja khusus liyane, kekuatan gulung luwih gedhe.

2. tahan pengaruh gaya gantian frekuensi dhuwur
Bingkai pungkasan V = 100m / s, njupuk model diameter njaba 170 minangka conto, frekuensi pengaruh F = 11240 kaping / menit. Yen V = 80m / s, diameter njaba ring roll yaiku 173, f = 8836 kaping / menit.

3, ing sangisore karat kimia asam lan alkali
Amarga banyu adhem sing nggulung duwe asam lan alkali tartamtu, reaksi elektrokimia ring gulung, yaiku reaksi sel galvanis, kedadeyan ing lingkungan iki. Asil kasebut ngrusak cincin rol. Suhu sing luwih dhuwur bakal ningkatake reaksi iki.

4. tahan pengaruh stres termal gantian frekuensi dhuwur sing padha
Sawise dering digulung lan digigit menyang kabel rod panas, panas sing ditransfer banjur ditampa. Rod lan kabel banjur digawe adhem. Bedane suhu ing antarane permukaan dering lan lapisan njero lan sakiwa tengene disebabake dening gradien transfer panas. Bentenipun ekspansi linier utawa kontraksi sing disebabake amarga beda suhu iki nyebabake stres termal. Amarga ana pucuk ring cincin sing digawe panas lan digawe adhem kanthi alternatip frekuensi dhuwur, stres termal uga nyebabake cincin gulung kanthi alternatip frekuensi dhuwur. Asil kejut termal bolak-balik ing ring roller yaiku retak lemes termal, yaiku formasi retakan penyu khas.

5. Tahan nyandhang kacepetan dhuwur lan abrasi
Alur gulung uga ngalami gesekan kecepatan tinggi lan nyandhang nalika cincin rol muter lan nggulung rod lan kawat kanthi kecepatan tinggi. Kajaba iku, partikel padhet lan sisik oksida wesi ing banyu adhem uga bakal nyebabake erosi lan abrasi.

Layanan sawise-sales

1. Mesthekake akurasi mesin saka cincin gulung lan priksa manawa wis memenuhi syarat nggambar.

2. Priksa manawa kualitas batin dering gulung, 100% liwat tes sing ora ngrusak; Tandha ring cincin tundhuk karo peraturan perusahaan sampeyan lan ngindhari faktor sing nyebabake keseimbangan dinamis.

3, njamin stabilitas jangka panjang kualitas cincin gulung, ora ana bolongan, bolongan pasir, retak, inklusi lan cacat kualitas internal liyane, ing panggunaan normal cincin gulung ora katon daging, retakan fenomena.

4. Mesthekake konsistensi efek cincin gulung sing disedhiyakake ing diameter gulung sing efektif. Periode jaminan kualitas cincin gulung yaiku periode diameter gulung sing efektif.

5. Sajrone nggunakake online cincin rol perusahaan, kita bakal nglacak kualitas kanggo luwih ningkatake kualitas produk. Yen ana masalah kualitas cincin rol ing situs iki, kita bakal menehi wangsulan sing mesthi lan tanggung jawab sajrone 12 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita